Välkommen till din träningspartner

Actic, Friskvågen

Varberg

Personlig tränare

Paul Hedberg

Det brukar sägas att all träning är bra träning!
Är det verkligen så?
Jag säger att det beror på!

Som Personlig tränare behöver jag ta hänsyn till och se alla individer som den unika person de är och det är i den riktningen din träning ska planeras och följas upp. Det är utefter dina egna förutsättningar som vi tillsammans skapar ett roligt och spännande träningspass.

Jag lever med en filosofi som följer, att om jag ställs inför ett test i vardagen, då ska min fysiska och mentala styrka vara redo för det.

Det är precis det jag vill att du ska uppnå med vår träning tillsammans, möta vardagen med energi, styrka och målmedvetenhet! Jag vill dela med mig utav den känslan till Dig där du är motiverad och villig att följa upp dina ambitioner med svett, nöje och glädje!

Jag vill att du ska bli den bästa versionen av dig själv och att du hela tiden kan tro på dig själv.

Specialiteter

Balans
Rörlighet
Muskeluppbyggnad
Högintensiv träning

Utbildningar

Eleiko Lic. Personlig Tränare
Eleiko Strength coach
Eleiko Kettlebell
Eleiko Powerlifting

E-postadress
paul.hedberg@actic.se
Jobbar på
Friskvågen, Varberg

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!