Välkommen till din träningskompis

Actic, Friskvågen

Varberg

Personlig tränare

Niklas Sjögren

Du gör träningen för dagen, men du tränar för framtiden. Mitt mål är att hjälpa dig att nå dina framtida mål. Det gör jag genom hitta rätt sorts träning för dig anpassat efter den plats i livet du befinner dig på just nu. Med rätt balans mellan kroppslig påfrestning och ditt inre fokus kommer du att nå de resultat du strävar mot. Med mig som tränare är inget mål för litet eller för stort.

Specialiteter

Anpassad fysisk träning
Upp eller ned i vikt
Idrottsanpassad träning

Utbildningar

Certifierad Kost- och Träningskonsult, The Academy
Leg. Personlig Tränare, The Academy
Styrketräningsinstruktör, The Academy
Kostrådgivare, The Academy
Legitimerad Idrottslärare, Högskolan i Halmstad
Diplomerad Massör, Friskvårdsgruppen

E-postadress
niklas.sjogren@actic.se
Jobbar på
Varberg, Friskvågen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!