Välkommen till din träningskompis

Actic, Friskvågen

Varberg

Personlig tränare

Carolina Enberg

Min passion är mitt yrke och som Personlig Tränare har jag förmånen att jobba med träning och hälsa. Att få inspirera, motivera och möta människor där de befinner sig just idag för att tillsammans skapa framgång.

Som 3D-tränare och utbildad Personlig Tränare genom Eleiko har jag en förkärlek till styrketräning utan maskiner, vilket tillsammans med min yogabakgrund skapar den perfekta balansen. Att jobba med rörelsen i fokus för att skapa en stark och funktionell kropp för vardagen och andra framtida utmaningar.

Specialiteter

3D-träning/Funktionell träning
Yoga/Rörlighetsträning
Kostrådgivning

Utbildningar

3D-tränare
Lic. PT Eleiko
Lic. Kostrådgivare
Strength Coach
Yoga-PT
Gruppträningsinstruktör i: Yoga, Functional Toning, ATC m.fl.

E-postadress
carolina.enberg@actic.se
Jobbar på
Varberg, Friskvågen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på ett provträningstillfälle! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!