Välkommen till din träningspartner

Actic, Friskvågen

Varberg

Personlig tränare

Anneli Thorén

För mig är det viktigt att kunden får en positiv träningsupplevelse. Jag bygger träningen på att det ska vara kul och samtidigt utmanande, jag vill få kunden att våga testa något nytt, det är då vi utvecklas. Jag tror på att träna varierat för att få en så funktionell och hållbar kropp som möjligt.

För mig är det också viktigt att jobba utifrån mål, stora som små. Dels för att det är lättare att lägga upp en plan och för att det blir en drivkraft i sig, när motivationen tryter.

Tillsammans med dig som kund, utefter dina förutsättningar och mål, ser jag till att hitta den bästa träningen/övningarna för just dig.

Specialiteter

Löpcoachning
Funktionell träning/Fria vikter/Kroppsvikt
Högintensiva pass

Utbildningar

Diplomerad Gyminstruktör, The Academy School
Licensierad Personlig Tränare, The Academy School
Diplomerad Löpcoach, Steg 1 och 2, Konditionsidrott

E-postadress
anneli.thoren@actic.se
Jobbar på
Friskvågen, Varberg

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!