Välkommen till din träningskompis

Actic, Friskvågen

Varberg

Personlig tränare

Alexandra Holmqvist

Oavsett om du vill minska vikten, öka styrka och uthållighet, eller har fysisk nedsättning så kommer jag att skräddarsy din träning för dina behov och mål.

Träning utanför din comfort zon kommer att utveckla din kropp och din tanke kring träning på ett helt nytt sätt. Tillsammans får vi mer motivation, når snabbare resultat och har roligare pass.

Specialiteter

Viktminskning
Kostrådgivning
Funktionell träning
Styrketräning
Löpning
Rehab

Utbildningar

Licensierad Fitnesstränare SAFS&BETA (Tyskland)
Bachelor of Arts Idrott DHfPG (Tyskland)
Tränare i Idrottsrehabilitation
Hälso- och Kostrådgivare

E-postadress
alexandra.holmqvist@actic.se
Jobbar på
Varberg, Friskvågen

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!