Actic Outdoor Box Lund Delphinenbadet

Välkommen till Actic Outoor Box Lund Delphinenbadet! Vår senaste nyhet inom utomhusträning! I våra Actic Outdoor Boxar har du möjlighet att träna gruppträning utomhus i en komplett anläggning i form av en container med tillgång till utrustning i form av skivstänger, hantlar, battleropes, kettlebells, medicinbollar och en stor rigg. I boxen erbjuder vi unika Outdoor Box klasser och presenterar olika pass varje dag.

Alla kan vara med – våra instruktörer är alla utbildad i vårt framgångsrika koncept Actic Outdoor Box och vägleder dig genom hela passet. Våra instruktörer följer en väl strukturerad programmering och vi presenterar nya pass i våra boxar varje dag året runt.

Boxen står placerad bakom Actic Delphinenbadet på Magistratsvägen 59.

Actic Outdoor Box ingår i alla regionala och max-medlemskap samt i Outdoor-medlemskapet som ger dig tillgång till samtliga Actic Outdoor Boxar och all utomhusträning i hela Sverige. Har du ett lokalt medlemskap eller vill träna i boxen utan att du har ett Actic-medlemskap kan du köpa klippkort här. Välkommen!

Veckans träningspass
För att boka pass loggar du in på Mina sidor

MyActic

Träna för livet och bli belönad!

Boka dina pass, se schema, träningsstatistik och bli belönad i vårt lojalitetsprogram MyActic.

Actic Anywhere

Träna där du vill. När du vill.

Actic Anywhere är vår samlade digitala mötesplats för träning. Här hittar du inspirerande pass, gruppträning och PT online skapade av våra bästa personliga tränare.

Värva vän - få en fri månad!

Bjud in en träningskompis som får provträna fritt och bli själv belönad med en frimånad + 5000 poäng. Hämta din kod att dela här.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Prova på
Medlems-
service
Medlemsservice