Välkommen till

Actic’s gym i Ljusdal

Din träningskompis

I Ljusdal har Actic’s gym det mesta du kan tänkas behöva för din träning, oavsett vilken träningstyp du är. I gymmet hittar du mängder av träningsredskap och maskiner som hjälper dig att komma igång med din styrketräning. Föredrar du istället att träna tillsammans med andra, kan du välja bland flera olika gruppträningar med en instruktör som peppar dig i din träning.

Actic i Ljusdal har även ett gym i anslutning till simhall där du vid tecknat träningskort får fri tillgång till simhallen för både bad och träning. Har du svårt att komma igång med träningen eller behöver hjälp för att träna rätt så erbjuder vi även dig som ny medlem två kostnadsfria timmar med en instruktör. Välkommen in!

Bli medlem

Gym i Ljusdal

Allt på ett kort

Träning och simning

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. På merparten av dessa anläggningar ingår entrén till simhallen i medlemskapet. Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort.

Vill du veta mer?

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!