Nyöppning Actic Salem

Välkommen till nya Actic Salem - vi har renoverat och fräschat upp för bästa möjliga träningsupplevelse. Vi har ytoptimerat gymmet, byggt ny funktionell yta, fräschat upp med målning och ny utrustning har tillkommit.

📍 Säby Torg 19, 144 30 RÖNNINGE

  • doneStörre ytor för funktionell träning och fria vikter
  • doneYtoptimering av gymmet
  • doneNy utrustning
  • doneUppfräschning av ytskikt
  • doneInspirerande och varierad gruppträning
  • doneGenerösa öppettider

Öppningserbjudande

Missa inte att ta del av vårt öppningserbjudande, gymma och gruppträna för 349 kr/mån i 12 månader*. Vi bjuder även på startavgiften (värde 249 kr).

*Gäller vid tecknande av lokalt medlemskap med bindningstid på 12 månader, alla öppettider + gruppträning. Kan ej kombineras med andra kampanjer eller rabatter. Gäller på Actic Salem 4/12-31/12 2023. Efter 12 månader går priset över till ordinarie pris. 

Tävling! Vinn ett års träning på Actic Salem

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret och motivera hur vi på Actic skulle kunna hjälpa dig vidare i din träning. Tävlingen pågår till 172/12 och en vinnare utses av en jury från Actic när tävlingen avslutats.

Tävlingsvillkor: Du måste vara minst 18 år för att tävla. Genom att delta i tävlingen godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen samt att Actic har rätten att kontakta dig i marknadsföringssyfte. Se vår personuppgiftspolicy här. Vinnaren vinner ett lokalt medlemskap på Actic Salem (inklusive access till alla öppettider samt gruppträning)

Hemsida Actic Salem
Adress: Säby Torg 19, 144 30 RÖNNINGE
Mail: salem@actic.se
Telefon: +46(0)791028744

Erbjudanden hos Actic

Bli medlem och få upp till 2 månader fritt!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss