Välkommen till

Actic Växjö

Din träningskompis

Actic’s gym i Växjö erbjuder ett brett utbud av träning, som exempelvis gruppträning, konditionsträning och cirkelträning. Vi erbjuder även ett välfyllt gym med maskiner, fria vikter och skivstänger som hjälper dig att maximera resultaten för din styrketräning.

För dig som förälder, och som tecknar träningskort hos Actic i Växjö, har vi ett rum att tillgå för barnen och erbjuder även barnträning. Hos Actic i Växjö har du alla möjligheter att komma igång med träningen och se goda träningsresultat.

 

Vi erbjuder dessutom alltid två timmar med en instruktör när du tecknar gymkort för att din start ska bli så bra som möjligt. Välkommen in!

Bli medlem

Gym i Växjö

Allt på ett kort

Träning och simning

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. På merparten av dessa anläggningar ingår entrén till simhallen i medlemskapet. Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort.

Vill du veta mer?

 

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer att få en kod via mail. Ta med den till din anläggning för att aktivera din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!