Välkommen till

Actic Norrtälje

Din träningskompis

För dig som vill träna i Norrtälje har Actic en träningsanläggning som erbjuder ett brett utbud av träningsaktiviteter. Beläget i ett lugnt och vackert grönområde är Actic’s gym i Norrtälje en plats där du kan minimera stressen och samtidigt få ut det mesta av din träning.

I gymmet kan du tillgå både träningsredskap och maskiner för att maximera din styrketräning. Tränar du bäst tillsammans med andra har vi även varierande och roliga gruppträningar för både styrka och kondition.

När du har tecknat träningskort på Actic Hotell Roslagen har du som medlem även möjlighet att njuta av spa-behandlingar och massage efter din träning. Vi erbjuder dessutom alltid två timmar med en instruktör när du tecknar gymkort för att din start ska bli så bra som möjligt. Välkommen in!

Bli medlem

Gym i Norrtälje

Allt på ett kort

Träning och simning

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. På merparten av dessa anläggningar ingår entrén till simhallen i medlemskapet. Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort.

Vill du veta mer?

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar