Välkommen till din träningskompis

Actic, City

Motala

Personlig tränare

Jens Johansson

För mig är en aktiv livsstil starkt sammankopplat med glädje, energi, gemenskap och styrka, såväl fysiskt som mental. Som jag ser det är den viktigaste och lönsammaste investering du någonsin kan göra, den du gör i en stark välfungerande kropp och själ. Med min hjälp och coaching och din vilja ser vi tillsammans till att du lyckas uppnå ditt fysiska mål eller livsstilsförändring.

Specialiteter

Viktminskning/Ökning
Styrketräning
Intervall/
Konditionsträning

Utbildningar

Lic. Personlig Tränare, The Academy
Lic. Gym Instruktör, The Academy
Lic. Kostrådgivare, The Academy
Gym Instruktör Steg 1,2,3, Actic
Lifestyle viktminskningskoncept, Actic
Lic. Bodypump Instruktör, Les Mills

E-postadress
jens.johansson@actic.se
Jobbar på
Motala, City

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

 

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!