Nyheter

Dubbla poäng i MyActic

Träna och få dubbla poäng i sommar!

 

Samtliga medlemmar som checkar in minst en gång i veckan får dubbla incheckningspoäng mellan 15 maj och 15 augusti. Dubbla poäng gäller ett pass per vecka. Om du tränar mer än så får du ordinarie poäng för resterande pass. Så om du tränar minst en gång per vecka under dessa tre månader kan du som mest få 12 000 extra poäng i MyActic.

Vad innebär det? Se exempel nedan:

• Ett gymbesök ger dig 1000 poäng istället för 500 poäng
• Ett gruppträningspass ger dig 1500 poäng istället 750 poäng

(Man får inga dubbla poäng för PT-timmar, utan då erhålls 1500 poäng som vanligt)
Att missa en veckas träning resulterar endast i att man inte har chans att få dubbla poäng just den veckan. Tidigare och kommande dubbelpoäng räknas alltså fortfarande.

Logga in på Mina sidor för att se dina poäng!

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!