Nyheter

Dubbla poäng i MyActic

Träna och få dubbla poäng i sommar!

 

Samtliga medlemmar som checkar in minst en gång i veckan får dubbla incheckningspoäng mellan 15 maj och 15 augusti 2017. Dubbla poäng gäller ett pass per vecka. Om du tränar mer än så får du ordinarie poäng för resterande pass. Så om du tränar minst en gång per vecka under dessa tre månader kan du som mest få 12 000 extra poäng i MyActic.

Vad innebär det? Se exempel nedan:

• Ett gymbesök ger dig 1000 poäng istället för 500 poäng
• Ett gruppträningspass ger dig 1500 poäng istället 750 poäng

(Man får inte dubbla poäng för PT-timmar, utan då erhålls 1500 poäng som vanligt)
Att missa en veckas träning resulterar endast i att man inte har chans att få dubbla poäng just den veckan. Tidigare och kommande dubbelpoäng räknas alltså fortfarande.

Logga in på Mina sidor för att se dina poäng!

OBS! Detta gäller endast 2017.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!