Nyheter

Dubbla poäng i MyActic

Träna och få dubbla poäng i sommar!

 

Samtliga medlemmar som checkar in minst en gång i veckan får dubbla incheckningspoäng mellan 1 juni och 31 juli 2019. Dubbla poäng gäller ett pass per vecka. Om du tränar mer än så får du ordinarie poäng för resterande pass. Så om du tränar minst en gång per vecka under dessa tre månader kan du som mest få 10 000 extra poäng i MyActic.

Vad innebär det? Se exempel nedan:

• Ett gymbesök ger dig 1000 poäng istället för 500 poäng
• Ett gruppträningspass ger dig 1500 poäng istället 750 poäng

(Man får inte dubbla poäng för PT-timmar, utan då erhålls 1500 poäng som vanligt)
Att missa en veckas träning resulterar endast i att man inte har chans att få dubbla poäng just den veckan. Tidigare och kommande dubbelpoäng räknas alltså fortfarande.

Logga in på Mina sidor för att se dina poäng!

OBS! Detta gäller endast sommaren 2019.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar