Vad är ditt träningsmål för 2017?

Berätta om dina träningsmål och var med och tävla om 6 timmar med en personlig tränare!

Det enda du behöver göra för att tävla är att bege dig till din Actic-anläggning, skriva ner ditt träningsmål för 2017 och kontaktuppgifter på en lapp som du får av personalen och ta en selfie på dig själv när du håller upp kettlebellen. Tagga dig själv på Instagram (du måste ha en öppen profil) eller Facebook med #mittträningsmål #lokalacticanläggning (ex. #acticsolna).

Mitt_traningsmal_2016

Lycka till!

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!