Inspiration

Möt Anna och Lars – deltagare i våra nya Ready to Run-pass!

Med vår nyhet Actic Challenge utmanas du i mindre grupp, med individuell coaching från våra licenserade personliga tränare som ger dig inspiration och verktyg för att ta din träning till nästa nivå. I vår Actic Challenge – Ready to Run f¨år du chansen att bemästra löpsteget och bli en bättre och effektivera löpare, med övningar för både löptekniken och löpstyrkan. Genom en varierad löpträning med styrka, rörlighet och teknik är du efter utmaningen rustad för att få mer ut av din framtida löpning, dessutom med en minskad risk för skador.
Två av deltagarna på våra Ready to Run-pass är Anna och Lars, som här delar sin inspiration om varför de valde att anmäla sig till passen:
Anna berättar att hon tidigare haft problem med sitt vänstra knä och att det blivit förvärrat av snabba intervaller och löpning i hög hastighet. Med hjälp av Ready to Run är hennes målsättning att utveckla löpsteget med hjälp av tekniktips, övningar och kontinuerligt feedback från coachen, och på sätt framöver kunna njuta av löpningen helt utan smärta och även förhoppningsvis kunna trycka på ytterligare i steget.
Lars berättar att han har lopp på både kortsikt och och långsikt som han blickar fram mot, med milen på Lundaloppet nästa år och eventuellt Broloppet 2025. Målsättningen är att komma i form inför loppen och förbättra löptekniken med syfte att minimera risken för skador. I dagsläget landar Lars ofta direkt på hälen strax framför höften med sträckt knä vilket skapar en belastning för knäna. Tack vare coachningen under Ready to Run hoppas Lars kunna förbättra steget och blicka fram mot fler framtida lopp.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss