Inspiration

Håll igång med sommarträningen

5 enkla tips på att hålla igång sommarens träning

Med varma sommardagar och kvällar kan det ibland vara svårt att hålla igång träningen som vanligt. Härligt väder, semester och nya rutiner kan göra att dina vanliga träningsrutiner rubbas. Vi listar 5 enkla tips hur du håller igång med din träning även under sommaren.

1. Planera in träningen

Gör en realistisk plan för din träning under sommaren och boka in den i kalendern, det är då större chans att den blir av.

2. Onlineträning i vår Actic app

Använd vår onlineträning Actic Anywhere i vår Actic app.  Mängder med pass och program med eller utan utrustning. Kort och långa, tunga och lätta. Det finns något för alla. Du behöver inte tänka, bara göra 🙂
Läs mer om Actic Anywhere här!

3. Sänk kraven

Din träning kanske ser annorlunda ut under sommaren och det är ok. Du definierar vad som är träning för dig och ingen annan. Ett träningspass kan vara kort och lugnt, det räknas också. Det mesta är bättre än inget alls.

4. Minska dosen, om du behöver. Dina resultat försvinner inte!

Forskningen visar tydligt att det är enklare att behålla en nivå än att bygga upp den. Du kan med gott samvete träna med en lägre frekvens under en period på sommaren utan att dina resultat försvinner.

5. Träna med dina vänner

Sociala tillställningar avlöser varandra och det är alltid kul att träffa vänner och bekanta. Ibland kan det dock bli svårt att få till både det sociala och träningen under sommaren. Lösningen är enkel; boka in träningen med en vän och förena nytta med nöje.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss