Bättre vanor

Skapa tid för träning

För dig som nybliven förälder

Det kan vara en utmaning att hinna med träningen i vardagen, särskilt om du har barn. Men genom lite enkla knep så ska du se att du får till det! Du kan även få ett extra stöd i vardagen med hjälp av Najells produkter, anpassade för dig som nybliven förälder.

Var kreativ och planera

Se möjligheter och inte hinder! Det är många gånger din inställning som avgör vad som är möjligt. Att träna behöver exempelvis inte endast innebära att gå till gymmet, springa eller lyfta vikter. Det kan vara gott nog att gå en rask promenad, eller leka med dina barn i parken. Somliga föredrar att träna hemma med sitt barn eller när barnet sover. Andra föredrar att ta sig hemifrån. Att planera och förbereda lite kommer hjälpa dig att få träningen utförd. Bestäm när du ska svettas och se till att få det gjort!

Kort men effektivt

Det spelar ingen roll när du tränar. Det viktiga är att du får träningen att bli av! Kanske har du bara 20-30 minuter, men det räcker alldeles utmärkt. Ge järnet den tiden, det kommer ge resultat. Pusha dig själv och du kommer se och känna förbättringar. Nyckeln är att använda tiden väl så att du inte känner att det inte blev något av det.

Involvera barnet i träningen

För att underlätta din vardag så kanske du kan testa att ta med ditt barn på träningen. Kom ihåg att du inte kan veta vad som fungerar, innan du testat! Med hjälp av en bärsele kan du exempelvis träna med ditt barn som vikt. Varför inte göra några kontrollerade knäböj? Eller låt ditt barn vila i en skön SleepCarrier medan du tränar bredvid.  Den kan även vikas ut som lekmatta som kan sysselsätta barnet under passet. 

Signa upp er för ett babyvänligt pass

Många Acticgym erbjuder även barn- och babyvänliga pass där du kan ta med ditt barn. Klassen heter Mama Fitness och på din anläggning kan personalen berätta mer om vad passet innehåller. Det är perfekt för dig som vill komma tillbaka till träningen, och dessutom får du träffa andra aktiva föräldrar!

Tid för dig

När man blir förälder är det lätt att prioritera bort sin egen hälsa. Allt fokus hamnar på barnet och det är lätt att känna sig mest bekväm hemma. Men det är viktigt att också lägga fokus på hur du mår och att aktivera dig. Att träffa vänner, träna eller göra något annat du gillar kan vara det bästa sättet att hålla fokus och inte glömma bort vem du är.


Kolla gärna in Najells produkter på knapparna här under.

BabyCarrier

SleepCarrier

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar