Nu blir MåBättre en del av Actic

Som ni tidigare har fått information om så har Actic förvärvat gymkedjan Må Bättre och tar över driften från 2017-12-01 och alla Må Bättres anläggningar blir Actic-anläggningar. Integrationsarbetet är nu påbörjat och här följer kompletterande information.

Medlemskap

Samtliga medlemmar både på Må Bättre och Actic behåller sina tidigare medlemskapspriser samt privilegier. Detta innebär att om du som nuvarande Actic-medlem betalar XX kr/mån och har tillgång till Actic Britsarvet fortsätter du med samma pris och samma privilegium på samma anläggning. Detsamma gäller om du som nuvarande Må Bättre-medlem betalar XX kr/mån och har tillgång till samtliga Må Bättres anläggningar fortsätter du att betala samma pris och har kvar samma privilegium.

Om du önskar utöka dina träningsmöjligheter och träna på fler anläggningar än du gör idag behöver du uppgradera ditt medlemskap till ett Regionalt Maxkort, samtliga medlemskapsalternativ ser du längre ned. Skulle du redan idag betala motsvarande pris som det Regionala Maxkortet får du automatiskt detta medlemskap och behöver inte uppgradera dig.

Avtalsvillkor och uppsägning av medlemskap

Du behåller samma avtalsvillkor som du haft tidigare och du som betalar med autogiro kommer få ett nytt autogiromedgivande från Actic Sverige AB. Den enda skillnaden är att du kommer debiteras månadsvis den 28:e varje månad istället för var 14:e dag. Önskar du säga upp ditt medlemskap gäller samma bindningstider samt uppsägningstider som du haft på ditt medlemskap både hos Actic och Må Bättre. Kontakta din anläggning för mer information.

Gruppträningsbokning

Tillsvidare kommer Actics anläggningar fortsätta med sitt bokningssystem där möjligheten att boka sig på ett gruppträningspass upp till 7 dagar innan att fortlöpa. Må Bättres anläggningar som blir Actic-anläggningar kommer fortsätta med sitt drop in system (undantaget Avesta som fortsätter med sitt lokala bokningssystem tillsvidare).

Medlemssystem

Idag har Actic och Må Bättre olika medlemssystem. Fram tills att Actic integrerat Må Bättres medlemssystem kommer du som uppgraderat eller köpt ett Regionalt Maxkort endast att kunna träna under bemannade öppettider, detta gäller då de anläggningar du adderar (på dem du har idag blir det oförändrat). Vi kommer att informera så snart systemen är integrerade, då kommer samtliga medlemmar från Må Bättre behöva byta ut sina träningskort mot Actic-kort för att ha fortsatt tillgång till entré och bokningar mm.

Medlemskapsalternativ

Maxkort Sverige

Pris: 599kr/mån
Medlemskapsavgift: 900kr
Bindningstid: 12 månader
Anläggningar som ingår: Samtliga Actic-anläggningar som ingår i Maxkort Sverige

Regionalt Maxkort (se kampanj)

Pris: 549kr/mån
Medlemskapsavgift: 900kr
Bindningstid: 12 månader
Anläggningar som ingår: Falun City, Falun Korsnäs, Falun Britsarvet, Falun Lugnet, Gävle City, Gävle Hemsta, Sandviken City, Sandviken Sandbacka Park, Avesta, Hedemora och Säter.

Lokalt kort

Pris: 339kr/mån
Medlemskapsavgift: 549kr
Bindningstid: 12 månader
Anläggningar: Detta medlemskap gäller endast på en anläggning och säljs en bart på Falun Britsarvet och Falun Lugnet

NOVEMBERKAMPANJ

Under november och december månad gäller en kampanj där alla som köper ett nytt, eller uppgraderar sitt medlemskap till ett Regionalt Maxkort att få Maxkort Sverige på köpet (värde 599kr/mån).

Köp medlemskap på Actic HÄR!

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Frågor och Svar