Hitta hälsan på jobbet

Actics företagslösningar

Hur låter det med färre sjukskrivningar, piggare medarbetare, ökad effektivitet och bättre sammanhållning på kontoret? Rätt bra va? Vet du också att det finns en universallösning som kan göra att ni enkelt når allt det där? Svaret heter träning.

Att det är nyttigt både för kroppen och knoppen att röra på sig är idag självklart för de flesta. Mer och mer forskning visar på just de psykiska och mentala fördelarna med fysisk aktivitet. Anders Hansen, svensk hjärnforskare och psykolog, har skrivit flera böcker i ämnet och visar på att vi blir mindre stresskänsliga, mer alerta och har lättare att fokusera om vi tränar regelbundet. Dansk forskning visar också att korttidsfrånvaron på arbetsplatser där de anställda fick träna en timme under sin arbetstid mer än halverades. Dessutom ökade produktiviteten med tio procent. Räkna om det där i pengar och du inser snabbt att det här är satsningar som lönar sig!

Vi lever fortfarande med samma hjärnor som våra släktingar som levde på savannen för många tusen år sedan. De människorna levde hela tiden i rörelse och det är så vi är skapade, att röra på oss. Om vi sitter still hela tiden börjar vi till slut att må dåligt, både fysiskt och psykiskt. Träning får ner kortisolnivåerna i kroppen, det som gör att många av oss känner stress och oro.

Men hur får man sina kollegor att komma igång? Att bara säga till sina medarbetare att gå och träna är sällan en fungerande lösning och det är här Actic kommer in. Vi kan nämligen hjälpa er att få igång ett fungerande hälsoarbete som passar både dig och ditt företag.

Här är ett urval av det Actic kan hjälpa er med:

  • Förmånliga priser på medlemskap
  • Inspirerande föreläsningar som kan väcka nya hälsosamma tankar
  • Skräddarsydda företagsklasser, där en tränare från Actic kommer till er, eller att ni kommer till oss och tränar tillsammans vilket garanterat stärker sammanhållningen bland kollegerna
  • Kostnadsfri provträning

Kom med önskemål så sätter vi ihop ett passande paket utifrån era önskningar!

 

”Att träna tillsammans med sina kollegor är sammansvetsande och roligt. Man lär känna varandra bättre och det är samma för alla, oavsett vad det står på visitkortet i sin yrkesroll. Som individer orkar vi mer, både på jobbet och privat. Att hålla fokus och hålla energinivån uppe under långa möten är inga problem”
– Fabege

”På PWC vet vi att medarbetare som får bra förutsättningar att må bra också presterar bra! Actics gruppträningspass ger oss bästa förutsättningarna för att kunna uppleva träningsglädje tillsammans! Delad glädje är alltid dubbel glädje – dessutom blir vi starkare tillsammans!”
– PWC Sverige

Läs mer om hur Actic kan hjälpa ditt företag här

 

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar