Bättre vanor

Bibbis väg mot Tjejmilen

”Bara att se min PT på morgonen ger mig energi”

Bibbi Lundberg, 54 år, är en av vinnarna till 3 PT-timmar tillsammans med Actic och Tjejmilen. Bibbi har tränat på Actic Mariestad sedan mars 2014 och detta var första gången som hon tränade tillsammans med en personlig tränare. Läs om Bibbis förberedelser inför Tjejmilen och hennes träning tillsammans med PT:n Jessica Helmfridsson.

”Förbättra löptiden med 13 minuter”

Bibbi Lundberg och hennes PT Jessica Helmfridsson har träffats under 3 tillfällen och Bibbi berättar att hon innan hennes första PT-timme inte hade några speciella förväntningar förutom att hon ville få lite peppning så att hon kom igång med sin träning. Bibbi har sprungit Tjejmilen förut och vill nu förbättra sin löptid, så under Bibbis och Jessicas första PT – timme tillsammans satte de som mål att Bibbi skulle förbättra sin löptid på Tjejmilen från 1 timme och 18 minuter till 1 timme och 5 minuter.

Under Bibbis första PT-timmar med Jessica fick hon göra lite springtester för att se hur löpsteget såg ut samt testa lite olika styrkeövningar. Under de resterande PT-timmarna tränade de mycket på löpstyrka, kondition samt rörelseträning för att förbereda Bibbi på Tjejmilen.

”Jag blir stark av passet som Jessica gett mig”

Bibbi berättar här om sin upplevelse av sina PT-timmar.

”Jag kände mig riktigt bortskämd under minaPT-timmar! Jessica stöttade mig på alla sätt och vis, allt från att ge mig gott stöd i alla övningar till att hålla i papper att badda pannan med. Känslan att sedan varva ner efter ett hårt träningspass med gemensam stretch var väldigt härligt och det kändes lyxigt att få hjälp med stretchövningarna”

Efter Bibbis 3 PT-timmar med Jessica känner hon sig laddad för Tjejmilen. Hon vill hemsk gärna fortsätta med personlig träning då hon känner att Jessica fick igång henne i sin träning och gav henne energi att träna kontinuerligt.

”Jag blir stark av passet som Jessica gett mig, jag märker att det verkligen ger effekt. Bara att se Jessica på morgonen innan träningspassets start gav mig energi och vilja att komma igång. Jag är väldigt tacksam för dessa PT-timmar och jag hoppas kunna gå på fler framöver”.

”Att riva barriärer för människor är otroligt givande”

Jessica Helmfridsson berättar att det som PT är väldigt roligt att kunna arbeta djupgående med en kund för att verkligen hitta personens mål och kunna arbeta mot dessa utifrån personens förutsättningar. Hon berättar vidare att det är väldigt roligt att se när kunden når sina mål och att få vara med och riva barriärer för människor är otroligt givande. Jessica poängterar dock att man inte behöver ha stora mål med sin träning och ibland kanske man inte har några mål alls. Målen med träningen kanske kommer med tiden, det behöver inte finnas där från början.

Jessica berättar att hon är säker på att Bibbi gör bra ifrån sig på Tjejmilen och att det ska bli roligt att få följa hennes resa över mållinjen. Vi kan inget annat än hålla med Jessica och önska Bibbi stort lycka till med sin träning!

Bibbi tjejmilen

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar