Bättre vanor

Andréa utbildade sig till PT

Så här utbildade sig Andréa till personlig tränare

Vilken utbildning har du gått, och varför sökte du dig till just den skolan?

– Sports Club Education i Vallentuna. Jag blev rekommenderad av en vän att söka utbildningen och jag fick höra från flera håll att lärarna och lokalerna var bland det bästa i landet, vilket jag nu i efterhand håller med om till 100%.

Vad var det bästa med PT-utbildningen hos Sports Club Education?

– Sammanhållningen bland deltagarna. Alla hade olika idrottsbakgrunder och livserfarenheter så vi alla delade med oss av våra kunskaper och vi peppade varandra. Förutom det så var lärarna fantastiska! Pedagogiska, kunniga och inspirerande. 

Vad är det bästa med att jobba som Personlig Tränare?

– Det finns så många bra saker med mitt arbete så jag vet inte vart jag ska börja. Bara att få jobba med träning är ren lyx för mig. Och det spelar ingen roll om man jobbar tolv timmar på en dag därför att varje timme kommer en ny person som bidrar med ny energi och gör en glad på nytt. Det är också härligt att få se ens klienters utveckling och veta att man gör skillnad i deras vardag. Den känslan är svår att toppa. 

Vad är mest utmanande med PT-yrket?

 – Det mest utmanande för mig är att ha tålamod. Jag vill vara bäst, ha gått alla utbildningar och flest bokade klienter(+ kölista) på en gång och det är inte så realistiskt. Det tar ett tag att bygga upp sin kundkrets och skapa sig ett rykte, vilket jag har svårt att inse…

Vem skulle du säga att PT-utbildningen passar för?

 – Någon som brinner för träning och som vill utvecklas som person samt hjälpa andra människor. Man lär sig otroligt mycket, inte enbart om träning, och samlar på sig kunskap man har nytta av för resten av livet. 

Har du några tips till de som funderar på att utbilda sig och som vill satsa på PT-yrket?

– Sluta fundera och kör bara! Du kommer aldrig ångra att du provade och framför allt inte om du väljer Sports Club Education, vilket är den utbildning jag kan rekommendera. Man måste gå in med inställningen att vilja lära sig och våga prova någonting nytt. Vill man satsa på PT-yrket måste man vara beredd på utmaningar och låta det ta sin tid. Som sagt så bygger man inte en karriär över en dag. 

Vad har du för framtidsplaner?

– Mina planer för framtiden är att fortsätta utbilda mig för att bli så kunnig som möjligt vad gäller träning och hälsa. Mitt mål är att bli en av de bästa personliga tränarna i landet och då gäller det att ligga i och alltid jaga efter ny kunskap. Jag kommer även att fortsätta jobba på träningskedjan och bygga erfarenheter samt utöka kundkretsen. Allt för att bli den bästa!

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar