Bättre vanor

13 anledningar till att yoga är så bra för dig

Fysiska och mentala fördelar med yoga

Att gå på ett yogapass hjälper dig inte bara att stressa ner och boosta kroppen med positiv energi just där och då – de långsiktiga fördelarna är många. Här är tretton anledningar till att rulla ut mattan så snart du bara kan!

1. Du blir rörligare i kroppen

2. Dina muskler blir uthålligare och starkare

3. Du får mindre värk i till exempel rygg och axlar

4. Minskad huvudvärk och migrän

5. Ditt hjärta blir starkare

6. Ökad förbränning och ämnesomsättning

7. Sänkt blodtryck

8. Förbättrad lungkapacitet

9. Din matsmältning blir bättre

10. Bättre balans

11.  Du känner dig mindre stressad

12. Bättre sömn

13. Stärkt immunförsvar

Yoga by Actic – yoga för alla!

Våra yogaklasser på Actic passar alla nivåer, vare sig du är nybörjare på mattan eller har yogat i flera år. Under passen utförs klassiska yogapositioner (asanas) antingen separat eller i följd för att stärka kroppen, öka din rörlighet och kroppskännedom. Vi har också yogaklasser speciellt anpassade för dig som är 65+. Läs mer om Yoga by Actic här!

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar