Äta rätt

Jordgubbssmoothie med lime och ingefära

Jordgubbssmoothie med lime och ingefära

Frukost, mellanmål, efterrätt eller när sötsuget slår till på kvällen – en smoothie är aldrig fel! En sked glass eller vaniljvisp är gott om smoothien blir till dessert, och gärna lite rostad kokos på toppen.

Recept:

  • 2 dl Yoghurt, fruktyoghurt 0,5%, vanilj
  • 2 dl Jordgubbar, frusna
  • 1/2 st Lime
  • 2 g Ingefära, 2 cm färsk

Häll yoghurt och jordgubbar i en mixer. Riv i skalet från limen. Riv i ingefära. Mixa allt till en smarrig smoothie.

Källa: ViktVäktarna

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar