Äta rätt

Glutenfritt hälsobröd

Visst går det att äta bröd till frukost. Det här goda brödet ger dig en bra start på dagen och är dessutom ett riktigt hälsobröd. Gluten hittar du vanligtvis i vete, korn eller råg. I det här receptet ersätts mjöl av nötter, frön och kokosmjöl. Brödet har ett mycket lågt GI och innehåller inget socker eller sötningsmedel.

1 st. bröd

Ingredienser:glutenfritt-brod

75 g valnötter
75 g cashewnötter
150 g linfrön
1 msk kanel
100 g kokosmjöl
75 g solroskärnor
75 g pumpakärnor
5 ägg
5 msk olivolja

Gör så här:

Mixa hälften av valnötter och cashewnötter till ett fint mjöl, grovhacka de resterande och lägg allt i en bunke. Tillsätt linfrön, kanel, kokosmjöl, solros- och pumpakärnor. Knäck i 5 ägg, tillsätt olivoljan och blanda sedan samman allt till en smet. Häll smeten i en avlång kakaform med bakplåtspapper. Grädda brödet i 45-60 min i 160 grader, ta ut och låt det svalna på galler. Servera ditt hälsobröd med t.ex. mager ost, skinka och avokado.

Näringsvärde per 100g
420 Kcal
16.7 g Protein
33.8 g Fett
5.4 g Kolhydrater

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar