Äta rätt

Citron och örtmarinerad kycklingfilé

Njut av en lyxig sallad och boosta din kropp med vitaminer, mineraler och proteiner från kycklingen och salladen. Passa på medan vi kan frossa i säsongens härliga råvaror.

Ingredienser:

4 st kycklingfiléer

Marinad:

1/2dl Olivolja
1/2 dl Rapsolja
1 vitlöksklyfta
1 knippe gräslök
1 knippe persilja
Skalet och saften från i citron

Ljummen sallad:

1 gul sommar lök
1 knippe sparris
1zucchini
1 Aubergine
½ bukett broccoli
50g gula och gröna bondbönor

Kallsallad:

50g sockerärtor
½ blomkåls huvud
1 röd spettspaprika
100g körsbärs tomater

Gör så här:

Sätt ugnen på 225 grader. Halvera kycklingfiléerna och lägg i en ugnssäker form, rör ihop alla ingredienserna till marinaden och häll över kycklingen, ställ in i ugnen ca 20min. Skär alla grönsakerna utom bondbönorna till den ljumna salladen i cm stora bitar och stek krispiga i en lätt oljad stekpanna, krydda med flinsalt och vitlökspeppar.  Koka bondbönorna i några minuter i lätt saltat vatten.

Hacka resterande grönsakerna till den kalla salladen och lägg på ett fat och rör sedan samman med de ljumna grönsakerna. Servera med kycklingen och lite ris om du vill.

Näringsvärde per 100g:
135 kcal
8,8 g protein
9,9 g fett
2,9 g kolhydrater

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar