Äta rätt

Chiapudding

Är du trött på macka och fil till frukost? Testa chiapudding!

Chiafrön är en av våra rikaste vegetabiliska källor till omega 3 och innehåller också ordentligt med fiber, antioxidanter och protein. En näringsbomb att starta dagen med!

Ingredienser:PT_Andre_Sjoblom_Uppsala-1024x1024-300x300

1,5 dl mjölk
3 msk chiafrön
ev. lite flytande honung/agavesirap

Gör så här:

Rör ihop mjölk, frön och ev. sötning i ett stort glas. Ställ in i kylen. Rör runt efter ca 10 min. Låt sedan stå över natten.

Servera med t.ex. kvarg blandat med lite vaniljpulver och toppa med bär. Njut!

Läs mer

Fakta, motivation & tips!

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!