Äta rätt

Återhämtningssmoothies med mandelmjölk och hallon

Återhämtningssmoothies med mandelmjölk och hallon

1 port

Ingredienser:

  • 2 dl mandelmjölk
  • 1 banan
  • 1 ägg
  • 2 dl hallon
  • Chiafrön

Gör så här:

Häll i mandelmjölk, knäck i ett rått ägg, hallon samt banan i en mixer och mixa tills du uppnått önskad konsistens. Toppa med chiafrön.

Passar utmärkt efter ett träningspass eftersom du får i dig snabba kolhydrater och proteiner. Mandelmjölk är rikt på E-vitamin och innehåller bra fetter.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!