Behandlingar

Behandlingar på Actic Lerum

Här hittar du de olika typer av behandlingar som vi erbjuder på Actic Lerum. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Yogamassage

Yogamassage är en dynamisk, djupgående massage med ursprung i Ayurveda och yoga som syftar till att kroppen ska hitta sin naturliga balans och vitalitet. Det är en avslappnande och samtidigt aktiv form av massage.
Man behandlar hela kroppen. Varje kroppsdel mjukas först upp med olja och sedan utförs assisterande stretchar hämtade från yogan. Klienten ligger på en varm madrass på golvet och massören använder både händer och fötter att massera med.
För mer information angående priser och tidsbokning, vänligen kontakta massör Frida Hedberg:
Telefon: 0706-288825
Mail: fridakhedberg@hotmail.com
Läs mer här: https://bodyinbalance.one/yogamassage.html

Osteopati

Osteopati är en manuell behandlingsform som syftar till att hjälpa kroppen att hitta tillbaka till ett balanserat och avslappnat tillstånd. Med händerna som främsta verktyg behandlas låsningar och spänningar så att smärtan kan lindras. Genom att utgå från kroppen som en helhet och försöka hitta den primära orsaken till smärtan, kan man öka kroppens självläkande förmåga.
Exempel på tekniker som används är mobilisering, stretch, manipulationer och massage, men även mjukare tekniker där man lyssnar djupare på kroppens signaler för att hjälpa kroppen till avslappning. Vid ett första möte går vi igenom bakgrunden till dina besvär följt av en undersökning och behandling anpassad efter din kropp och dina preferenser.
För mer information angående priser och tidsbokning, vänligen kontakta osteopat Victor Åkerström:
0762-627155
victor.akerstrom@gmail.com
Läs mer och boka tid här: https://www.bokadirekt.se/places/osteopat-victor-akerstrom-lerum-55461

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss