Jobba som PT

Arbeta som personlig tränare på Actic

På Actic arbetar personliga tränare, platschefer, gruppträningsansvariga, instruktörer, gruppträningsinstruktörer och lokala PT-ansvariga. Vill du utvecklas? Ingå i ett team? Då är Actic rätt för dig! Vi är många, men vill bli fler!

Våra medlemmar är viktigast för oss

Vi är ett företag som framförallt vänder oss till personer som aldrig tränat förut. 85 % av Sveriges befolkning tränar fortfarande inte. Stillasittande och övervikt fortsätter öka. Vår vision är att bidra till ett friskare samhälle. Vi vill skapa rörelseglädje och få Sveriges befolkning att bli aktiva.
För oss är det viktigt att sänka barriärerna för våra medlemmar, göra träningen enkel och rolig. Vi tycker det är viktigt att våra medlemmar får ett personligt bemötande och att vi bygger långvariga relationer med dem och stöttar dem i träningen. Vi skapar inspiration och engagemang och vill ha fler medarbetar som delar vår vision!

Du får tillgång till ett stort nätverk och PT-utbildningar

Eleiko är ett känt företag för sin olympiska stänger som ni kan se i våra gym, men även för sina träningskurser och deras PT-utbildning som är av hög kvalitet. Är du som personlig tränare intresserad av att arbeta med medlemmar som tränar inför olika lopp? Då har du möjligheten att hitta många av dem hos oss!

Vi söker dig som…

  • Har en professionell utbildning inom personlig träning
  • Vågar vara personlig i kundmötet
  • Tar ansvar för kunders träning och deras mål
  • Vill inspirera hela Sveriges befolkning till ett hälsosammare liv
  • Är aktiv i kundmötet och vill bli bäst på personlig träning
Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss