Nyhet!

Träna där du vill.
När du vill.

Actic Anywhere!

Actic Anywhere är vår samlade digitala mötesplats för träning. I Actic Anywhere-appen hittar du allt ifrån gruppträning och PT online till inspirerande träningspass skapade av våra bästa personliga tränare och program som passar alla. Actic Anywhere ingår i alla våra medlemskap.

Du kan även se statistik över din träning, följ dina vänner och skapa grupper och utmaningar!

Med Actic Anywhere kan du utföra din träning på ett inspirerande och kul sätt där du vill och när du vill –  helt enkelt ANYWHERE.

För dig som inte är medlem på ett Actic gym, teckna ett bindningsfritt Actic Anywhere medlemskap till en kostnad av 59kr/månaden.

Actic Medlem – Ladda ner nu!Ej medlem – Köp medlemskap

Som medlem får du tillgång till:

✔ Träningspass
Ett ”Pass” är ett guidat träningspass som byggs upp av flera olika övningar som ska utföras på tid eller antal repetitioner. Det finns ett par stycken som är riktigt tuffa. Här kommer vi också ha gästtränare som hjälper oss skriva pass, som tex Michel Tornéus, Anna Haag och Joanna Swica. Testa några av våra eller deras pass du med!

✔ Gruppträning
Ett gruppträningspass är en filmad klass där du som utövare tränar tillsammans med instruktör på samma sätt som ett gruppträningspass på en anläggning. Du kan köra passen när det passar dig i vardagen.

✔ Träningsprogram
Ett program är en samling av pass som skapats med syfte att bygga progression över tid och nå ett specifikt mål. Passen planeras in i din tränings logg, starta din träningsresa redan idag!

✔ Bootcamps
Ett bootcamp är ett program som startar vid givna datum där deltagarna kämpar tillsammans med sin coach mot uppsatta mål. Lanseras Januari 2021!

PT Online
Med PT Online erbjuder vi stora delar av fördelarna med personlig träning men till ett lägre pris och större flexibilitet. Läs mer i appen.

 Koppla ihop
Du kan koppla ihop appen med populära tredjeparts aktivitetstrackers för automatisk synk och statistik för all din träning.

 Actic Anywhere veckor
Som Actic Anywhere medlem får du även tillgång till Actics fysiska anläggningar under våra Anywhere veckor!

Är du Actic medlem? Ladda ned appen direkt!

Är du Actic medlem så har du tillgång till Actic Anywhere redan idag.
✔ Alla våra medlemmar fri tillgång till Actic Anywhere appen.
✔ Ladda ned appen idag och kör ditt nästa träningspass var och när du vill!

Du hittar länkar till respektive operativsystem till appen här nedanför – välj det som passar dig och kom igång med din träning direkt. Ladda ner appen och logga in med din E-post/Medlems ID och lösenord kopplat till ditt Actic medlemskap (samma inlogg som till Mina Sidor).

Hoppas du hittar många inspirerande och bra träningspass just för dig i Actic Anywhere!

/Din träningskompis

Vill du ha hjälp, inspiration och utmaning i din träning? Då är PT online något för dig! Nu kan du få tillgång till en personlig tränare direkt i Actic Anywhere Appen. Tjänsten är helt digital, vilket innebär att du har din PT i fickan och kan träna där du vill, när du vill.

Du som PT kund får:

• Personlig behovsanalys
• Individuell digital coachning
• 2 personliga träningspass/vecka
• Träningspass anpassad efter din träningsmiljö (hemma, gymmet eller utomhus)
• Feedback på varje genomfört träningspass
• Veckovis progressionsuppföljning
• Fri digital kommunikation med din PT under hela abonnemangsperioden

Du hittar våra PT-paket här!

Anna Haags unika pass i Actic Anywhere!

I Actic Anywhere kommer vi att få besök av olika gästspelare  som delar med sig av sina unika pass i appen.

Skidåkaren Anna Haag är på tillfälligt besök i appen under januari och bjuder på ett pass med fokus på flås! Passet är utan redskap och går att utföra var och när du vill!

Passa på att testa Haags pass i appen redan idag!

Bli Actic Anywhere medlem här!

Steg 1 av 3

1/3

Dina personuppgifter

Hämtar personuppgifter...

Du kan inte köpa medlemskap just nu

Hej träningskompis! Vi kan se att du redan har ett medlemskap hos oss, så du har redan tillgång till Actic Anywhere. Ladda ner appen och logga in med dina uppgifter du använder till vanliga Actic appen. Välkommen!

Har du glömt ditt lösenord kan du återställa det här

Du kan tyvärr inte köpa medlemskap eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er med medlemskapet.

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Steg 2 av 3

Godkännanden

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor
  • Medlemsvillkor

    Godkännande av Actics medlemsvillkor är en förutsättning för dig som medlem hos oss. Klicka på “se villkor” om du vill läsa fullständiga villkor.

  • Se villkor

Steg 3 av 3

3/3

Kontroll och bekräfta

Ändra

Personuppgifter

Ändra

Beställning

Kostnader

 
0

 
0 0

Du kan byta till autogiro direkt efter köpet på Mina Sidor.

Medlemsavgift
0

Betalas vid utcheckning.

Frågor och Svar