Regionalt kort Skåne

Träna på 17 anläggningar i Skåne

Nu lanserar vi ett regionalt kort för Skåne – ett kort som ger dig möjlighet att träna på 17 Actic-anläggningar runt om i länet.

De anläggningar du får tillgång till är:

Eslöv
Helsingborg
Hässleholm
Höör
Kristianstad
Landskrona
Lund Delphinen
Lund Genarp
Lund Högevall
Lund Olympen
Lund Skrylle
Lund Veberöd
Lund Vikingahallen
Malmö Bellevue
Malmö Södervärn
Ystad

Bli medlem här!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar