MyActic

Träna och samla poäng med MyActic!

Genom att du som medlem tränar hos oss samlar du poäng som sedan kan användas till olika förmåner och rabatter. Alla poäng som du samlar i MyActic ser du enkelt på Mina Sidor eller i Actics app för iOS/Android.

Så här funkar MyActic

Alla våra medlemmar är med i MyActic automatiskt, du behöver inte aktivera det på något sätt eller ansöka om att vara med. Det är även helt kostnadsfritt. Du loggar in precis som vanligt på Mina Sidor eller i appen och kan då se din aktuella nivå och poäng. Poängen uppdateras automatiskt varje gång du drar ditt medlemskort på gymmet, deltar på ett gruppträningspass, tränar med en personlig tränare etc.

Poäng och förmåner

I MyActic får du poäng för de månader du har varit medlem på Actic (sedan 5/10 2018 när MyActic lanserades), antalet köpta PT-timmar, gruppträningspass, incheckningar samt om du bjuder med en vän till Actic. När du loggar in i MyActic ser du hur mycket poäng du får för varje aktivitet samt vilka nivåer som finns att nå.
Logga in redan idag för att se vilken nivå du ligger på!

Vanliga frågor:
 • Får jag dubbla poäng om jag checkar in på gymmet och sedan grupptränar?

  Nej, då får du endast poäng för gruppträningspasset (750 p). Tidsgränsen är 60 minuter, så om man går på ett gruppträningspass 60 minuter efter att man har checkat in så får man dubbla poäng.

 • Hur lång tillbaka i tiden räknas poängen?

  När man loggar in i MyActic första gången så har man poäng från antingen 5/10-2018 när MyActic lanserades, eller sin första medlemsdag på Actic om man blev medlem efter oktober 2018, samt första passet som registrerats. Om du däremot haft ett upphåll från Actic i mer än 30 dagar så räknas inte tidigare poäng.

 • Kan jag förlora mina poäng?

  Nej du kan inte förlora dina poäng så länge du är medlem hos Actic. Skulle du välja att säga upp ditt medlemskap så behåller du dina poäng under 1 månad ifall att du ångrar dig och vill komma tillbaka.

 • Om jag har frågor om MyActic, vem kan jag prata med?

  Maila alla dina frågor och synpunkter till kundsupport@actic.se så ser vi till att besvara dina frågor så snart som möjligt.

 • Funkar MyActic på alla anläggningar?

  MyActic fungerar på alla gym där man checkar in med sitt medlemskort i receptionen.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss