Mina sidor – logga in

Så här loggar du in

På Mina Sidor hittar du all information om ditt medlemskap och dina bokade pass. Du kan även skriva ut ditt friskvårdskvitto och se dina fakturor.

Dina inloggningsuppgifter är din mailadress och ditt lösenord. Lösenord är månad och år i ditt födelsedatum (DDMMÅÅÅÅ) alternativt det lösenord du angett. Om du t.ex. är född 1974-09-08 så blir lösenordet 08091974. Vänligen kontakta ditt gym om du har problem med inloggning.

Mina sidor

Söker du friskvårdskvitto är det här du hittar det, tillsammans med en hel del annat bra och kul information. Boka pass, se dina poäng, träningsstatistik och dina personliga uppgifter.
Observera att beloppet på din första faktura kommer vara högre då vi tillämpar förskottsbetalning på Actic, du betalar då för innevarande månad + kommande månad.
Vårt unika medlemsprogram är anpassat för att göra träning roligare och därigenom ge resultat. Därför belönar vi all aktivitet med poäng, som du kan använda till att få olika förmåner och rabatter.

Ett unikt medlemsprogram
 • Poäng

  Du får poäng för varje aktivitet du gör; träning, deltagande i kampanjer, dela innehåll och mycket mer.

 • Achievements

  Du blir belönad för dina prestationer hos oss, stora som små. Glöm inte att Hämta dina ActicPoints när en prestation är utförd.

 • Förmåner

  Vilka förmåner du får beror på vilken nivå du har. Den nivå du har beror på hur många poäng du har.

 • Kortbetalning eller autogiro

  Du vet väl att du när som helst kan byta till den betallösning du tycker är smidigast. Du gör det enkelt under ”Inställningar” här på ”Mina sidor”. Där finns även en del andra inställningar och information som kan vara bra för dig att ha koll på. Observera att beloppet på din första faktura kommer vara högre då vi tillämpar förskottsbetalning på Actic, du betalar då för innevarande månad + kommande månad. Vänligen observera! Om du byter kontonummer den 16-22:a i månaden kommer du få en dubbeldragning nästkommande månad. Byter du kontonummer efter den 22:a i månaden kommer du att få fakturan hem i brevlådan!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss