Medlemmar i Hyresgästföreningen

Träna med 20 % rabatt hos Actic

Det är aldrig för sent att komma igång – och nu kan du göra det till ett riktigt bra pris! Som medlem i Hyresgästföreningen får du nämligen 20 procent rabatt på träningskort hos Actic, en rabatt som fortsätter så länge du är medlem. Som ny medlem får du dessutom  2 kostnadsfria träningsvägledningar med personlig tränare eller instruktör.

Varmt välkommen till din närmaste anläggning för att ta del av erbjudandet eller bli medlem online här nedan. 

Bli medlem! 

Om erbjudandet

Gäller vid tecknande av 12 mån autogiromedlemskap (MAX-kort, regionalt samt lokalt kort) Rabatten gäller löpande under hela din tid på Actic så länge du är medlem i Hyresgästföreningen. Erbjudandet gäller endast på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Medlemsavgift tillkommer. Erbjudandet gäller på alla Actic-anläggningar i Sverige förutom Landskrona och Täby Tibblebadet.

medlemskort2008 fri

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!