Actic Lerum

Koppla av med massage

Massage på Actic Lerum

Här hittar du de olika typer av massagebehandlingar som vi erbjuder på Actic Lerum. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

 

Vanlig massage

Massagen hjälper dig att rena kroppen från slaggprodukter som bildas i muskulaturen vid träning.

Den frigör belastningar i leder och ligament samt förbättrar genomblödningar i musklerna. Massagen hjälper också till att förkorta återhämtning efter träning och frigör spänningar.

För mer information angående priser och tidsbokning, vänligen kontakta massör Viktor Forsberg:

0735-005128
valentinmassageterapi@gmail.com

Yogamassage

Yogamassage är en dynamisk, djupgående massage med ursprung i Ayurveda och yoga som syftar till att kroppen ska hitta sin naturliga balans och vitalitet. Det är en avslappnande och samtidigt aktiv form av massage.

Man behandlar hela kroppen. Varje kroppsdel mjukas först upp med olja och sedan utförs assisterande stretchar hämtade från yogan. Klienten ligger på en varm madrass på golvet och massören använder både händer och fötter att massera med.

För mer information angående priser och tidsbokning, vänligen kontakta massör Frida Hedberg:

0706-288825
fridakhedberg@hotmail.com

Massageterapi

Denna massage riktar sig till dig med ett mer specifikt område som du har problem med, till exempel återkommande huvudvärk, stelhet i bröstrygg eller axlar, ömmande ländrygg, värkande knän etc. Efter en utvärdering lägger vi upp en behandlingsplan.

För mer information angående priser och tidsbokning, vänligen kontakta massör Viktor Forsberg:

0735-005128
valentinmassageterapi@gmail.com