Södertälje, Sydpoolen

Äventyrsbadet

Sydpoolens äventyrsbad är en upplevelse för alla som gillar vatten!

Här finns storstockholms enda bassäng med hissnande vågor, rutschbanor, strömkanal, bubbelbädd, bubbelpool och vattenleksaker. För de allra minsta barnen erbjuder vi Pigges Lagun – ett litet miniäventyrsbad.

Vår långa vattenrutschbana tillhör kategorin “värsting” där det verkligen går undan. Rekordet i den 65 m långa banan är 6.95 sekunder.

Ute i motionsbassängen har vi även stor bubbelpool. Sommartid öppnar vi upp utomhusbeachen med stor gräsmatta, vilstolar, serveringsbord, duschar m.m.

Priser på Äventyrsbadet Sydpoolen:
Bad vuxen 115 kr
Bad barn/student/pensionär 95 kr
Familjebad 2+3 350 kr
Familjebad 1+3 295 kr

Alla besökare till anläggningen erlägger entréavgift. Lek finns i andra bassänger (i mån av plats).

Åldersgräns 12 år
Barn under 12 år måste alltid ha en vuxen, badande, ansvarig över 18 år med sig när de besöker Sydpoolen. Då vi följer konsumentsverkets riktlinjer vad gäller säkerheten på simhallar krävs det att en badande målsman skall finnas med då barnet är under 12 år.

Hos oss råder skärmförbud
Alla medlemmar ska känna sig trygga under sin tränings- och badvistelse utan att behöva riskera att synas i sammanhang man själv inte valt att synas i. Det är också för säkerheten då vi vistas i simhallen. Detta innebär också att alla måste vara ombytta till badkläder när de vistas inne på badanläggningen.

Stora bubbelpoolen i motionsbassängen avstängd i samband simhoppsundervisning.
Följande tider

Måndag 17.00-19.00
Tisdag 17.00-20.00
Onsdag 17.00-20.00
Torsdag 17.00-20.00
Fredag 17.00-19.30
Lördag 10.30-13.00
Söndag 10.30-13.00
Med reservation för ändringar

Vi hänvisar till bubbelpoolen i äventyrsbadet och vi tackar för visad hänsyn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu kan du komma till Sydpoolen för lugn simning. Vi tänder upp våra kandelabrar med levande ljus, bjuder på något att dricka och spelar avkopplande musik medan du simmar eller tar det lugnt i vår bubbelpool. Måndagar efter kl. 18.00 är det åldersgräns 16 år.

Varje måndag kl. 19-21

Om en bassäng är avstängd

Ibland behöver vi dock stänga av någon av bassängerna pga olika anledningar. Då hänvisar vi er till de bassänger som finns tillgängliga – man köper alltså inte en biljett till endast en bassäng. Ring oss för mer information på 08-554 428 00 eller maila till info@sydpoolen.se.

Glöm inte ditt hänglås!
Hänglås får samtliga badgäster ta med sig själva, men hänglås finns även att köpa i receptionen. Du är dock alltid själv ansvarig för det som förvaras i skåpet, liksom för eventuell förlust av nyckel till låset.

Åldersgräns 12 år
Barn under 12 år måste alltid ha en vuxen, badande, ansvarig över 18 år med sig när de besöker Sydpoolen. Då vi följer Konsumentsverkets riktlinjer vad gäller säkerheten på simhallar krävs det att en badande målsman skall finnas med då barnet är under 12 år.

Sydpoolens simhallsregler
Läs Sydpoolens simhallsregler (öppnas som PDF).

Frågor och Svar