Välkommen till Actics

Gym i Örebro

Din träningskompis

Det är alltid nära till ett Actic gym i Örebro! Oss hittar du nämligen på fem olika träningscenter runt om i Örebro. Med ett gymkort hos oss har du möjlighet att styrketräna på gymmet, delta i våra gruppträningsklasser eller simma några längder i poolen på de träningsanläggningar som även erbjuder bad; Brickebacken, Eyrabadet och Hagabadet. På Slottsgatan och Kompassen erbjuder såklart också plats för styrketräning och gruppträning. Hos oss får du alltid två timmar med en personlig tränare när du tecknar medlemskap för att din start ska bli så bra som möjligt. Hos oss är du alltid lika välkommen, oavsett vilka mål du har med din träning. Vi ses!

Hos oss är du alltid lika välkommen när du ska gruppträna, simma eller om du ska nå nya mål i gymmet. Vi ses!

Bli medlem

Örebro

Välj det medlemskap som passar dig

I Örebro väljer du mellan två regionala kort. I det ena får du tillgång till träning och simning på Actic Hagabadet, Brickebacken och Eyrabadet. I det andra får tu träning på Actic Slottsgatan och Kompassen.

Varmt välkommen till Actic! 

Gym i Örebro

Bli medlem idag!

Välj ditt medlemskort

Max-kortet Fri tillgång till 100 anläggningar över hela Sverige.

Regionala kortet Träna på flera anläggningar i din stad.

Lokala kortet Träna på en utvald anläggning.

Bli medlem

Group 7
Se filmen

#ingaursäkter

Allt på ett kort

Träning och simning

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. På merparten av dessa anläggningar ingår entrén till simhallen i medlemskapet. Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort.

Vill du veta mer?

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!