Välkommen till

Actic Hässleholm

Din träningskompis

Vill du komma igång med träningen och letar efter att teckna ett nytt träningskort, gör du rätt i att vända dig till oss. Actic’s gym i Hässleholm har bland annat en välkomnande träningsanläggning i två våningar som erbjuder allt från roliga gruppträningspass till ett väl utrustat gym med träningsredskap och maskinerna för styrketräning.

Actic Hässleholm har även ett gym i anslutning till simhallen och när du tecknar ett gymkort hos oss får du därför möjlighet till att träna i simhallen, men du kan också välja lokal-kortet som endast gäller för gymmet.

Som medlem hos oss får du även möjlighet att provträna kostnadsfritt med en instruktör som hjälper dig att komma igång med din träning. Välkommen in!

Bli medlem
Skånekortet

Träna på 17 st. Actic-anläggningar!

Med Skånekort kan du träna på 17 st. Acticanläggningarna runt om i Skåne. Här finns möjligheten att upptäcka nya träningsformer, utveckla din träning med en utbildad personal, gruppträna, simma och mycket mer. Varmt välkommen till din nya träningskompis! 

Läs mer

Gym i Hässleholm

Allt på ett kort

Träning och simning

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. På merparten av dessa anläggningar ingår entrén till simhallen i medlemskapet. Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort.

Vill du veta mer?

 

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!