Välkommen till Actics

Gym i Eskilstuna

I Eskilstuna hittar du din träningskompis på tre anläggningar; Actic Kungsgatan, Actic City och Actic Munktell. Där hittar man stora träningsytor för styrka, frivikt, kondition och funktionell träning. Brett utbud av gruppträning med bl.a. Spinning, box, Challenge och Just Dance.

Hos oss får du alltid två timmar med en personlig tränare när du tecknar medlemskap för att din start ska bli så bra som möjligt. Gruppträning på alla anläggningar ingår och för bara 75 kr extra i månaden får du även tillgång till nya Munktellbadet! Vi ses!

Bli medlem
Eskilstuna

Träna på 3 st. i Eskilstuna!

Med Actics regionala kort kan du träna på alla tre anläggningarna i Eskilstuna. Här finns möjligheten att upptäcka nya träningsformer, utveckla din träning med en utbildad personal, gruppträna och mycket mer.

Varmt välkommen till Actic! 

Gym i Eskilstuna

Bli medlem idag!

Välj ditt medlemskort

Max-kortet Fri tillgång till 100 anläggningar över hela Sverige.

Regionala kortet Träna på flera anläggningar i din stad.

Lokala kortet Träna på en utvald anläggning.

Bli medlem

Group 7
Se filmen

#ingaursäkter

Allt på ett kort

Träning och simning

På många orter hittar du Actic i anslutning till simhallen. På merparten av dessa anläggningar ingår entrén till simhallen i medlemskapet. Det innebär att du har möjlighet att träna och simma på samma kort.

Vill du veta mer?

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!