FaR – Fysisk aktivitet på recept

FaR – Fysisk aktivitet på recept

FaR, fysisk aktivitet på recept, innebär att legitimerad vårdpersonal ordinerar ett recept på någon form av rörelseaktivitet som är anpassad till de förutsättningar och önskemål man själv har.

Forskning visar att du genom ökad fysisk aktivitet kan behandla och förebygga flera olika sjukdomstillstånd. Det kan även vara ett bra komplement till eller ersätta läkemedel. Vid mer information om FaR som medicinsk behandling bör man vända sig till en vårdcentral eller en rehabmottagning.

Detta kan vi på Actic erbjuda för dig med FaR.

Priser

  • 30% av ordinarie pris bindningsfritt medlemskap gäller på din lokala anläggning*

*3 månaders bindningstid därefter löpande. Uppsägningstiden är en månad samt kvarvarande dagar i uppsägningsmånaden.

FaR-medlemskap kan endast tecknas på plats på anläggningen mot uppvisande av FaR-recept. Medlemskapet är ej tillgängligt på alla anläggningar. Hör med personalen vad som gäller på din närmaste Actic-anläggning.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar