FaR – Fysisk aktivitet på recept

FaR – Fysisk aktivitet på recept

 

FaR, fysisk aktivitet på recept, innebär att legitimerad vårdpersonal ordinerar ett recept på någon form av rörelseaktivitet som är anpassad till de förutsättningar och önskemål man själv har.

Forskning visar att du genom ökad fysisk aktivitet kan behandla och förebygga flera olika sjukdomstillstånd. Det kan även vara ett bra komplement till eller ersätta läkemedel. Vid mer information om FaR som medicinsk behandling bör man vända sig till en vårdcentral eller en rehabmottagning.

Detta kan vi på Actic erbjuda för dig med FaR.

 

Priser

  • Ord. 12 månaders priset som gäller på din lokala anläggning*
  • Medlemsavgift på 175-275kr tillkommer**
  • Student och senior-rabatt gäller

*3 månaders bindningstid därefter löpande. Uppsägningstiden är en månad samt kvarvarande dagar i uppsägningsmånaden.
**Kan variera mellan anläggningarna

 

FaR-medlemskap kan endast tecknas på plats på anläggningen mot uppvisande av FaR-recept. Medlemskapet är ej tillgängligt på alla anläggningar. Hör med personalen vad som gäller på din närmaste Actic-anläggning.

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars provtränings!
Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats.
Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

 

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Se villkor

Nu kör vi!