Actic Team Challenge

Actic Team Challenge – en aktivitetstävling för alla våra medlemmar! Vi drar igång den 24 maj – häng med!

Actic Team Challenge är en tävling mellan alla våra medlemmar och gym för att avgöra vilket som är det mest fysiskt aktiva och engagerande Actic gymmet!
Vad går tävlingen ut på?
Registrera din fysiska aktivitet i Actic Anywhere – promenad, padel, gym, gruppträning, trädgårdsarbete – allt räknas!
Du samlar poäng för varje aktivitet och bidrar med poängen till ditt lag. När du når ditt veckomål med poäng får du en stjärna. Stjärnan är baserad på vad WHO rekommenderar som fysiskt aktivitet under en vecka.
Tillsammans i laget tävlar ni mot de andra Actic gymmen om vilka som samlar flest stjärnor och därmed når topp-placeringarna.
Tävlingen startar den 24/5 och pågår i 5 veckor.
Ni tävlar alla om fina priser, både individuellt och till ditt Actic gym!
Det är viktigt för oss, och vi vill hjälpa, våra medlemmar att hålla en regelbunden fysisk aktivitet för att komma ett steg närmare vår vision: Ett friskare samhälle genom träning. I Actic Anywhere appen hittar du massor av inspiration till din träning med över 170 st träningspass som du kan utföra där du vill, när du vill!
Hur anmäler jag mig?
• 
Hitta din specifika lagkod till ditt Actic gym här!
Ladda ned vår träningsapp Actic Anywhere till din telefon och logga in med din mail och lösenord som du har till Mina sidor.
I huvudmenyn på ’’Mer’’ och i fältet ’’Kod’’ fyller du in din lagkod och blir registrerad i Actic Team Challenge. Du hittar till tävlingen under ”Jag” i Actic Anywhere.
När startar tävlingen?
Tävlingen startar 24/5 och pågår i 5 veckor. Du kan anmäla dig till tävlingen fram till den 20/6.
Priser?
Du tävlar både om individuella priser samt priser som kommer att gynna just ditt Actic gym.
Varje vecka tävlar vi ut 10 st Veckans stjärna med en goodiebag där du har chans att vinna 3 PT klipp/3 månaders PT online, en Actic vattenflaska och Actic gympapåse.
För att vara med i tävlingen behöver du:
Nå en stjärna innevarande vecka
Skicka ett mail till tavling@actic.se och berätta på vilket sätt du har hjälpt någon att röra på sig mer denna vecka! Skriv med ditt namn, telefonnummer och vilket Actic gym du tillhör.
Fullständiga tävlingsvillkor hittar du här
Tillsammans i laget tävlar ni om topp-placeringarna i tävlingen där de Actic gymmen som placerar sig 1-20 kommer vinna fina priser i form av upprustning och utrustning till gymmet!
Q&A om tävlingen hittar du här

Ladda ned Actic Anywhere och registrera dig till tävlingen med din lagkod redan idag!

Vill du köra Actic Team Challenge med dina kollegor? 

Aktivera era medarbetare och anställda! Vi erbjuder Actic Team Challenge till företag och det är ett perfekt sätt att engagera era medarbetare till mer rörelse och en aktiv livsstil. Ni tävlar tillsammans i lag och ni registrerar eran fysiska aktivitet och samlar poäng. Tillsammans jobbar ni framåt på en världskarta och poängen för er närmare ert slutgiltiga mål. Actic Team Challenge pågår i 6 veckor.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss