Nyheter

Actic satsar i Uppsala!

Actic kommer under hösten 2022 satsa stort i Uppsala genom renoveringar och uppfräschningar av befintliga gym. Actic Svandammen och Actic Centralbadet står först på tur att renoveras och moderniseras för att möta kundernas behov.

”Vi är väldigt glada att kunna dra igång det här projektet. Uppsala är viktigt för Actic och vi ser stor potential i regionen. Renoveringarna innebär att vi kommer kunna erbjuda befintliga och nya medlemmar en helt ny träningsupplevelse anpassad för att möta dagens behov på marknaden” säger Emma Halldin Wedin, regionschef.
Actic har totalt 6 gym i Uppsala och renoveringen på Actic Svandammen står klart i början av september och Actic Centralbadet nyinvigs i början av oktober. I denna satsning ses alla 6 gym över och allt beräknas vara klart i början av 2023.
Actic Svandammen bjuder in till en gymupplevelse du inte vill missa! I den kulturmärkta byggnaden intill Stadsträdgården i Uppsala tränar du styrke- och konditionsträning i den gamla klassiska skolgymnastiksalen med ribbor, bommar, en oslagbar takhöjd och ljusinsläpp. Med generösa öppettider kan du träna från tidig morgon till sen kväll – när det passar dig helt enkelt! Efter renoveringen ser vi fram emot att erbjuda moderna, funktionella träningsytor med utrustning i världsklass från Eleiko, Hammer Strenght, Technogym och CasallPRO.
Actic Centralbadet är en komplett träningsanläggning med gym, motionssimning och gruppträning som du finner mitt i centrala Uppsala på S:t Persgatan 4! Under sommaren och hösten ser vi fram emot en renovering och uppfräschning av gymmet, gruppträningssalarna och omklädningsrum! Vi bygger större ytor för frivikts- och funktionell träning, en ny yogasal och byter ut styrke- och konditionsmaskiner.
’’Oavsett vad du är ute efter har vi fantastisk personal som guidar dig rätt i vårt träningsutbud och det finns något som passar alla! Vi kan erbjuda allt från funktionell träning med den senaste utrustningen, till bad och mer meditativ träning på Centralbadet inne i Centrala Uppsala, eller ett gym med gruppträning i anslutning till Gränby Galleria. Oavsett vad man är ute efter i träningsväg kan vi erbjuda det” säger Emma.

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss