Actic

Online training

Actic Online training

Välkommen, vad vill du träna idag?

För dig som vill testa ett av våra gruppträningspass från Actic Anywhere

För dig som vill hitta inspiration till pass eller olika former av träning

För dig som vill lära dig specifika övningar 

Träna där du vill, när du vill med Actic Anywhere.

Actic Anywhere är vår samlade digitala mötesplats för träning. I Actic Anywhere-appen hittar du allt ifrån gruppträning och PT online till inspirerande träningspass skapade av våra bästa personliga tränare och program som passar alla. Vi har lagt upp två stycken gruppträningspass från Actic Anywhere i vår Actic Online training för dig att testa. Intresserad av mer träningsinnehåll? Läs mer om appen och medlemskap här!

Söker du inspiration till din träning så har vi samlat ihop det här- Actic Inspiration – där hittar ni tips på enklare pass man kan utföra hemma, på kontoret eller ute. Det finns både pass och klipp för att visa hur man utför dom. Vi har även klipp med bra kroppsövningar här på vår videokanal ACTIC där du kan se hur man gör olika övningar.

När du tränar utanför gymmet är ditt första alternativ att använda dig av din egen kroppsvikt vid träning, dvs kroppsviktsträning. Du behöver alltså minimal utrustning och du kan träna var som helst & när som helst när det passar dig. Det spelar ju ingen roll om du är hemma, kontoret eller utomhus. Det fina med kroppsviktsträning är att det inte kräver så stort utrymme för att genomföras. Det viktiga är ju att träningen blir av.

Testa gärna utmaningarna i vår app, kom igång redan nu! 

Ladda ned appen till iPhone här »
Ladda ned appen till Android här »

Frågor och Svar