Träningstips

Månadens instruktör: Karin Widlund

Månadens instruktör: Karin Widlund på Actic Örebro Slottsgatan

Låt oss presentera månadens instruktör: Karin Widlund från Actic Örebro Slottsgatan! Karin utstrålar väldigt mycket träningsglädje och hon strävar efter att de som deltar på hennes klasser ska tycka att det är så pass roligt att det inte känns att det är jobbigt. Karin instruerar i Spinning och RPM på Actic Örebro Slottsgatan.

Vad skulle du säga är det bästa med Spinning?

”Det bästa med Spinning är att alla kan delta och alla kan bli nöjda då träningen alltid kan anpassas till sina egna förutsättningar! Du som deltagare styr själv vilken nivå du vill arbeta på och jag är väldigt noga med att förklara att träningen alltid ska ske anpassat till sin dagsform. Ett svettigt spinningpass till grym musik ger en härlig kick och jag vill att deltagarna på mina klasser känner att det är så pass roligt att träna att de inte känner att det är jobbigt. Det ska vara tufft med spinning, men anpassat till våra egna förutsättningar och detta tycker jag verkligen att Spinning erbjuder”

Vad är det bästa med att vara instruktör på Actic?

Manadens instruktor karin

”Det bästa jag vet är att bygga en kontakt med våra fantastiska medlemmar och sprida träningsglädje! Jag instruerar med glimten i ögat och jag tycker det är så roligt att se glädjen hos mina deltagare när de har avslutat en klass och är stolta över sin prestation. ”

“Jag tycker att det är viktigt att deltagarna berömmer sig själva att de har deltagit i klassen, det är en seger att de har deltagit och det ska kännas roligt att återvända till gymmet. Att få guida våra medlemmar till ett bättre välmående genom träningsglädje är något som driver mig och som gör att jag alltid kommer till Actic med ett leende på läpparna!

Frågor och Svar