Träningstips

Enkel träning att ta med

Den bästa träningen är den som faktiskt blir av

Låt träningen följa med dig i form av lätta redskap som du kan ta med dig överallt. Det går bra att träna igenom större delen av kroppen utan redskap också, i form av armhävningar, dips på stol, chins i träd, upphopp och crunches. Men träningen kan bli både roligare och mer utmanande med några enkla redskap.

Hopprep

Tränar ditt flås, koordination och balans.

 

Axellyft med gummiband

Tränar dina axlar och bålstabilitet.

 

Sträck på dig och sug in magen. Ha lätt böjda armar genom hela rörelsen och låt axlarna göra jobbet. Stanna när armarna är rakt ut och gå inte riktigt hela vägen ner för då får axlarna vila. Försök göra som på bilden!

Armhävning på boll

Tränar armar, axlar bröst och din bål ordentligt.

Spänn magen för att undvika att svanka, gör sen en vanlig armhävning. Ha bollen på knäna så blir det lite lättare!

Biceps på boll

Tränar biceps och bål.

 

Precis som vanligt när du sitter på en pilatesboll så kan du suga in magen och sträcka på dig. Sätt fötterna på gummibandet och reglera motståndet genom att bredda på fötterna. Försök att hålla överarmarna stilla jäms med kroppen hela tiden.

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar