Inspiration

Actics utmaningar

Letar du utmaningar i träningen?

För att göra träningen lite roligare och för att du som medlem ska få inspiration till nya träningsformer så finns olika träningsutmaningar i vår app. Dessa utmaningar kan utföras på gymmet, i simhallen, hemma eller vart som passat dig bäst! För varje utmaning du deltar i har du möjlighet att tjäna poäng i MyActic.

För att delta i en utmaning så laddar du enkelt ned vår app och loggar in med din registrerade epost-adress och din Pinkod. Du laddar ned appen här:

Ladda ned iPhone-appen här
Ladda ned Android-appen här

Du hittar utmaningarna under fliken ”Träning”

Just nu finns två aktiva utmaningar:

– 30 dagars utmaningen
– Ta om dina simmärken

Du finner mer information om varje utmaning i appen.

Lycka till med din träning!

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 7 dagars fri provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass vid mån av plats. Kan endast utnyttjas 1 gång per 6 mån per person.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer att få en kod via mail. Ta med den till din anläggning för att aktivera din kostnadsfria provträning.

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!