Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på din träning i Actics app

Vår app är tillgänglig för alla som har ett medlemskap hos oss. Ladda ned den redan idag!

Funktioner
 • Tillgång till MyActic – samla poäng och få tillgång till förmåner och rabatter
 • Tillgång till Achievements – samla poäng och få tillgång till förmåner och rabatter
 • Hitta ditt favoritpass på flera anläggningar
 • Enkelt att boka pass
 • Kontaktuppgifter till alla anläggningar
 • Bjud enkelt in vänner till att prova Actic
 • Hoppa på en av våra utmaningar som du hittar i appen, det finns 5 olika som utmanar dig under 30 dagar alternativt agerar stöd när du ta om dina simmärken.
 • Alltid inloggad

Ladda ned appen till iPhone här »
Ladda ned appen till Android här »

Uppdaterad information:

Vi har haft 2 olika appar, den blå som är den vi haft länge och en rosa som vi haft som ett test för ett antal utvalda anläggningar i Sverige. Nu har vi avslutat det testet och kommer endast ha kvar den blå appen. Den rosa appen kommer stängas ner helt 31/5 2020. Det betyder att all information som finns sparat i den kommer att försvinna.

Vi jobbar vidare med att utveckla den blå appen och kommer erbjuda möjlighet till att bygga ditt träningsschema i vår app längre fram. Tills dess så kan ni hitta andra appar i respektive Apple AppStore eller Google PlayStore beroende på vilken typ av telefon ni har. Exempel på några appar vi själva kommer testa tills vår egen uppdaterade version är lanserad är:

https://www.exorlive.com/se
https://www.styrkelabbet.se/app/
https://app.twiik.me/sv
MyWellness

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

 • Behandling av personuppgifter

  Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

 • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
 • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar