Frågor & Svar

SATS i Karlstad blir Actic!

Actic tar över SATS i Karlstad

Frågor och svar

Från den 1 maj 2017 kommer SATS tre träningscenter i Karlstad att övergå till att bli Actic-anläggningar. Detta innebär att du kommer bli medlem i Actic, en av Sveriges största träningskedjor som erbjuder fantastiska träningsmöjligheter med både gym och bad.

Vilka är Actic?
Actic är ett av Sveriges ledande friskvårdsföretag med drygt 210 000 medlemmar fördelat på 165 träningsanläggningar, från Ystad till Kiruna i Sverige, och vi finns även representerade i Norge, Tyskland, Finland och Österrike. Vår ambition är att verka för ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Mer om detta på www.actic.se.

Vad händer på ditt center?
Actic har förvärvat SATS tre center i Karlstad för att driva dem vidare på samma och välfungerande, sätt som nuvarande ägare. Vi kommer ha samma personal och liknande träningsutbud som tidigare.

Vad händer för dig som är medlem på SATS Karlstad?  
Du kommer att behålla ditt nuvarande medlemspris och de privilegier du har idag. Har du ett medlemskap som gett tillgång till SATS-anläggningar utanför Karlstad kommer detta privilegie att ersättas med Actics MAX-kort som gäller på 100 anläggningar i hela Sverige. Du som medlem behöver inte göra något mer än att byta ut ditt medlemskort mot ett Actickort, vilket du kan göra på anläggningen från 1 maj 2017.

Kontakt 

Har du ytterligare frågor och funderingar är du välkommen att kontakta personalen på SATS City, SATS Färjestad eller SATS Lamberget. Du kan även maila kundservice@sats.se till och med 30 april och därefter kundsupport@actic.se.

Med vänlig hälsning

Lars Klinghagen

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar