Nyheter

2 timmar med personlig tränare

Starta din träning med en personlig tränare!

Vi vill ge dig bästa förutsättningen att lyckas med din träning, därför bjuder vi dig på 2 timmar med en personlig tränare när du blir medlem på Actic.

Många av våra medlemmar startar sin träning tillsammans med en personlig tränare. Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa första två tillfällena specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Så här fungerar PT-timmarna:

Första PT-timmen (55 min)
Tillsammans med din personliga tränare går ni igenom vad du har för mål och behov med din träning. Därefter får du göra en rörlighetsscreening och eventuellt något test och så tränar ni tillsammans.

Andra PT-timmen (55 min)
Efter andra tillfället kommer du och din PT fram till hur du på bästa sätt fortsätter din träningsresa med oss, oavsett om det är med PT, genom ett eget träningsprogram eller gruppträning.

Du måste nyttja båda PT-tillfällena inom 30 dagar efter startdatum av medlemskap, och de går endast att nyttja på Actic-anläggningen där du blir medlem.

Bli medlem här!

Läs mer

Fakta, motivation & tips!

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

 

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!