Bättre vanor

Träningen har gett mig mer tid!

I våras antog jag utmaningen att tillsammans med ett par vänner genomföra Obstacle Racet “Tough Viking”. Robin Westerling Svensson, 29 år Halmstad och kund på Actic berättar sin story: Från den 26 januari hade jag fram till den 26 april att göra mig redo, alltså endast tre månader. Jag älskar utmaningar men träning är inget som jag prioriterat de senaste åren, träningen har i stort sett varit obefintligt sen 4 år tillbaka.

Då jag pendlar tre timmar dagligen mellan Halmstad och Lund har mitt argument givetvis alltid varit att jag inte har haft tid till träning. Och även om jag fortfarande väntar på en gymavdelning på tåget för att kunna nyttja mina pendlingstimmar till träning, så har jag även insett att det alltid går att få in en viss dos av träning i vardagen. Den energi och ork som jag fått utav av träningen har snarare gett mig mer tid än mindre.

Anmälan till “Tough Viking” var för mig precis den sporre som jag behövde för att få motivation till att träna.

Med ett individsanpassat kost och träningsprogram från Actic som var enkelt att följa och inte krävde några större uppoffringar utan mer väckte tankarna på vad jag stoppar i mig och hur min kropp reagerar på detta, samt ett par timmar med en personlig tränare var det lätt att komma igång och snabbare få resultat. Den 26 april stod jag i målfållan efter ett väl genomfört lopp med en kropp som var 5 kilo lättare! Den stora behållning är dock varken det genomförda loppet eller den lättare kroppen utan den effekt som träningen och de enkla kostråden gett mitt välmående med mer energi och bättre sömn.

Jag hade aldrig lyckats uppnå samma resultat utan den expertis som finns ute på Actics anläggningar.

Så om någon vill få en nystart på sin träning så kan jag verkligen rekommendera ett möte med en personlig träning. Dags för nästa utmaning, Vasaloppet!

Frågor och Svar