Bättre vanor

Din karriär vinner också på gymbesöken!

Mer effektiv på jobbet med träning

Fysisk träning gör dig även starkare mentalt, något du tar med dig i övriga livet. Här är fyra tydliga exempel!

Du får saker gjorda…
När pappershögen på skrivbordet växt till ett obestigbart berg kan du som är van att uthållighetsträna lägga i en växel du inte trodde var möjlig – och helt enkelt bestämma dig för att du ska i mål (hur lång tid det än tar). Precis som du skulle gjort under till exempel ett långt löppass.

… Men vet att du kan bli bättre!
Regelbunden träning ger tydliga resultat, som i sin tur ger självförtroende att förbättras även inom andra områden i livet. Du måste bara lägga manken till! Du kan till exempel bli en riktigt duktig talare, bara du tränar. Ställ dig upp på fester och i andra sociala sammanhang och tala, och gör det sedan om och om igen. Till slut kommer du att trollbinda dina åhörare.

Du lär dig av dina misstag
Vissa träningspass kan ge ett endorfinpåslag som gör dig närmast hög. Andra gånger känns det så tungt att du bara vill gå hem och lägga dig. Genom att blicka tillbaka på dina träningsupplevelser och analysera vad det var som gjorde att det ibland gick sämre kan du ta med dig kunskapen till nästa pass för att undvika att göra samma misstag. Detsamma gäller om du går på en jobbintervju och inte gör så bra ifrån dig. Då har du redan vanan inne att granska dig själv och dina misstag, så att du kan förbättra dig inför nästa intervju.

Du når dina mål
Dedikerade träningsmänniskor är proffs på målsättning! När du har vanan inne att visualisera hur du tar nytt personligt rekord i marklyft har du också lättare att visualisera målbilder även när du drar på dig jobbkostymen. En perfekt grund för att göra karriär på jobbet!

Styrketräning

Enkel, säker och effektiv träning

Har du svårt att hitta tiden till träning? Eller vill du få ut mesta möjliga av varje träningspass? På Actic tränar vi enligt träningsmetoden HIT (högintensitetsträning), vilket innebär att du på endast 20 minuter ger din kropp tillräcklig träning för att utvecklas.

Läs mer om styrketräning

 

Läs mer

Träna enligt HIT-metoden

Utmanande & inspirerande

Personlig träning

Vill du ha hjälp med att nå dina mål? Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Hos Actic träffar du alltid en professionell licensierad PT som hjälper och inspirerar dig till en mer aktiv livsstil. Vill du ha en kickstart eller nå nya nivåer i din träning så kan vi hjälpa dig. 

Läs mer!

Starta din kostnadsfria provträningsvecka här!

Hämtar personuppgifter...

Du har redan ett aktivt medlemskap och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har redan ett konto hos Actic och kan därför inte nyttja Prova på erbjudandet. Kontakta din anläggning om du har frågor kring ditt medlemskap!

Du har angett ett ogiltigt personnummer

Du kan tyvärr inte nyttja erbjudandet eftersom du är under 18 år. Välkommen till anläggningen med en förälder eller ansvarig betalare som är över 18 år så hjälper vi er.

Du kommer få en bekräftelse via mail och sedan är det bara att komma ner till din anläggning och starta din kostnadsfria provträning (OBS, kan bara utnyttjas 1 gång per 6 mån).

  • Behandling av personuppgifter

    Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att administrera ditt avtal med oss, för att förbättra vårt tjänsteutbud och för att göra din upplevelse hos oss så bra som möjligt. Läs mer i vår personuppgiftspolicy och våra allmänna villkor.

  • Jag har läst och godkänner Actic´s villkor
  • Nu kör vi!

Nu kör vi!

Frågor och Svar